Vanliga frågor om flyttstädning

På denna sida har vi samlat de vanligaste frågorna vi fått när det kommer till flyttstädning.

  • Måste man flyttstäda?

Ja, i de allra flesta fall ingår flyttstädning som ett krav när du byter bostad, oavsett om det är ett hus, en bostadsrätt eller en hyresrätt du flyttar ifrån.

Oftast behöver även flyttstädningen göras utförligt och enligt de avtal du signerat.

  • Vad händer om inte flyttstädningen är tillräckligt bra för bostadens nya ägare/hyresgäst?

Är de nyinflyttade inte nöjda med flyttstädningen blir det bakläxa! Vi tror att alla är överens om att när man flyttar in i en ny bostad vill vi att det ska vara rent och snyggt.

Självklart kan du städa själv, men med handen på hjärtat, hur kul är det att lägga ner timmar på städning när du inte ska återvända till bostaden? Låt ett proffs sköta flyttstädningen istället så slipper det bli konsekvenser.

  • Vad behöver jag tänka på innan flyttstädning?

Se till att bostaden är helt tömd så att vvi kommer åt överallt. Finns det kvar enstaka föremål som soffor, sängar eller bord kvar flyttar vi inte på dessa utan städar istället runtom. Det beror inte på att vi är lata utan på att vi bryr oss om våra medarbetare och vill inte att de ska skada sig under arbetstid genom att lyfta tunga föremål.

  • Hur gör jag om jag inte kan vara hemma?

När du bokar din flyttstädning har du möjlighet att uppge ifall du möter upp oss på plats dagen då flyttstädningen ska utföras, eller om du önskar bli kontaktad gällande nyckelhantering.

  • Hur funkar det med besiktning vid flyttstädning?

Vi vet hur en flyttstädning ska gå till. Efter vi är färdiga besiktigar vi själva flyttstädning, ännu bättre är om du kan vara på plats och gå igenom städningen tillsammans med oss, då minskar risken för en eventuell reklamation. Skulle ni inte kunna närvara eller om köparen inte är nöjd gäller såklart vår 100%-nöjd kundgaranti vilket innebär att vi återvänder till bostaden och åtgärdar det vi eventuellt slarvat med.

  • Kan jag boka flyttstädning på en helg?

Absolut! Bokar du flyttstädning på en helg tillkommer en avgift på 750kr efter RUT-avdrag då vi betalar OB-tillägg för obekväm arbetstid.

Få en kostnadsfri offert på 1 minut.

Enkelt och smidigt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.