Få en offert på 1 minut

Vi tar hand om flyttstädningen så att du slipper!

fönsterputsning

Fönsterputsning ingår

Naturligtvis ser vi till att dina fönster blir skinande rena
städmaterial

Vi tar med oss städmaterial

Vi har med allt som krävs för att städa och fräscha upp din gamla bostad
Nöjd kundgaranti

Nöjd-kund-garanti

Eventuella brister åtgärdar vi genom att komma tillbaka och korrigera dem

Professionell flyttstädning

Är flyttdagen runt hörnet och checklistan bara växer? Oroa dig inte – lämna flyttstädningen till oss så du kan fokusera på att börja ditt nya kapitel! Med vår professionella flyttstädningstjänst kan du andas ut. Vi ser till att din gamla bostad blir skinande ren, från golv till tak, och att varje vrå uppfyller den standard som mäklarsamfundet kräver.

Vi förstår vikten av detaljer – att ugnen blir fläckfri, fönstren rena och fräscha och badrummet skiner. Och det bästa av allt? Vi erbjuder en 100% nöjdhetsgaranti. Skulle något mot förmodan inte uppfylla din hyresvärds eller nya den nya ägarens krav, återvänder vi och rättar till det utan extra kostnad.

Investera i en smidig flyttstädning och mer tid för dig själv. Låt våra erfarna städproffs sköta din flyttstädning. Kontakta oss idag och kryssa av “flyttstädning” från din att-göra-lista för gott!

rutavdrag

RUT-avdrag direkt på fakturan

När du bokar uppger du ditt personnummer. Resten sköter vi.
checklista flyttstädning ikon

Detta ingår i flyttstädningen

Se vår fullständiga checklista för vad som ingår i flyttstädningen.

Inga dolda kostnader

Vi har inga dolda kostnader. Det offererade priset är det du betalar.

Vad innebär flyttstädning?

Flyttstädning innebär en att grundligt rengöra ett hem i samband med att man flyttar ut. Det är en process där man inte bara städar, utan återställer alla ytor till deras ursprungstillstånd – så gott det går. Detta inkluderar noggrann tvätt av golv, torrmoppning av väggar och tak, samt avkalkning av badrum. Kökets vitvaror, som spis och kylskåp, rengörs noggrant, medan fönster putsas för att släppa in maximalt med ljus. Varje detalj, från dörrhandtag till element, ses över för att garantera att nästa person som flyttar in möts av ett hem som känns rent och fräscht. Flyttstädning är inte bara en tjänst, det är en gest av respekt mot nästa person som bor där och en trygghet för den som flyttar ut.

Hur fungerar det med RUT-avdrag?

RUT-avdraget tillåter privatpersoner att göra skatteavdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttstädning. När du anlitar en städfirma för flyttstädning kan du dra av 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan, upp till ett tak på 75 000 SEK per person och år. Vi som städföretag ansvarar för att rapportera och administrera avdraget med Skatteverket, vilket innebär att du som kund betalar mindre från början. För att kunna nyttja RUT-avdraget måste tjänsten utföras i eller nära din bostad, och du måste vara skriven på adressen där städningen sker.

Vad gäller vid flyttstädning av dödsbon?

Flyttstädning av ett dödsbo följer i stort sett samma procedur som en vanlig flyttstädning med fokus på att noggrant rengöra och återställa bostaden. Skillnaden är att när det gäller dödsbo kan man inte nyttja RUT-avdraget som förklarat ovan, används för att sänka kostnaden för städtjänster i samband med flytt.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.