Flyttstädning i Stockholm

Ska du flytta ifrån eller inom Stockholm och behöver hjälp med flyttstädning? Låt oss sköta städet så du kan njuta av flyttpizzan istället!

Ska du flytta från Stockholm?

CleanWork erbjuder flyttstädning i Stockholm med omnejd. Vi följer Mäklarsamfundets checklista för att täcka alla ytor och ger en nöjdhetsgaranti. Om de nya hyresgästerna eller ägarna inte är nöjda, fixar vi problemen utan extra kostnad. Ta in en kostnadsfri offert direkt!

Städning av diskho

Slipp städningen med CleanWork

Kontakta oss för en gratis offert på flyttstädning i Stockholm. Vi gör din flytt smidigare och utan problem. Kontakta oss direkt.

Städtjänst anpassad för dig

I Stockholm, en stad med livlig kultur och historia, erbjuder vi flyttstädning skräddarsydd för dina behov. Vårt mål är enkel, effektiv flyttstädning för ditt hem.

Modernt och miljövänligt

Vi använder senaste metoderna och miljövänliga produkter för att se till att din gamla bostad lämnas ren och fräsch. Vår tjänst är flexibel och vi anpassar oss efter dina önskemål

Få mer tid över till annat

Med vår hjälp får du mer tid att utforska Stockholm, eller helt enkelt mer tid för att fokusera på andra saker under flytten, som att packa upp i din nya bostad.  Vi sköter städningen så du slipper.

Kontakta oss när det är dags att flytta inom eller ifrån Stockholm.

Kostnadsfri offert inom 1 minut.

Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du slipper!

Vill du ansluta ditt städföretag?

På CleanWork har vi lång erfarenhet och har tillsammans med våra samarbetspartners utfört hundratals flyttstädningar för att lämna er bostad i bästa möjliga skick.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.