Flyttstädning i Trelleborg

Ska du flytta från din bostad i Trelleborg och behöver proffsig hjälp med flyttstädning? Då har du kommit rätt.

Dags att flytta från din bostad i Trelleborg?

På CleanWork är vi specialister på flyttstädning och med lång erfarenhet i ryggen ser vi till att lämna ditt hem rent och fräscht för nästa familj som ska bo där.

Städning av diskho

Flyttstädning på ett enkelt sätt

Vi tar hand om dig från första kontakt till slutbesiktning av bostaden. När vi kommer hem till er för att utföra flyttstädningen utgår vi från Mäklarsamfundets checklista. På så sätt lämnar vi inget åt slumpen samtidigt som vi säkerställer att inga ytor missas.

Innan du börjar på nästa kapitel

När du förbereder dig för att flytta, kan du lita på CleanWork för att ta hand om städningen av din gamla bostad. Vår service är smidig och utan krusiduller – vi städar ditt hem snabbt och noggrant för att göra det redo för de nya ägarna eller hyresgästerna.

Med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för att en bostad ska kännas inbjudande och ren. Vi fokuserar på det väsentliga, ser till att varje rum, inklusive kök och badrum, är ordentligt städat och att inga områden lämnas obehandlade.

Vårt kvalificerade team är utrustat för att hantera alla städutmaningar. Vi förstår att ett hem är mer än bara ett utrymme – det är en plats full av minnen och historia.

Kontakta CleanWork när du ska flytta. Vi garanterar att din gamla bostad blir väl omhändertagen, så att du kan koncentrera dig på att börja på ny kula i din nya bostad med minimalt besvär. Välj en enkel och pålitlig städlösning med oss.

Kostnadsfri offert inom 1 minut.

Vill du slippa flyttstäda? Kontakta oss för kostnadsfri offert redan idag!

Vill du ansluta ditt städföretag?

På CleanWork har vi lång erfarenhet och har tillsammans med våra samarbetspartners utfört hundratals flyttstädningar för att lämna er bostad i bästa möjliga skick.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.