Flyttstädning i Lund

Välkommen till vår flyttstädningstjänst i Lund! Vi på CleanWork är specialister på flyttstädning.

Dags att flytta från Lund?

Vi är helt med på att flytta kan vara stressigt och att det sista du vill göra är att hitta tid och energi att rengöra ditt gamla hem innan du flyttar ut. Det är där vi kommer in! Vi tar hand om din gamla bostad och lämnar den ren och fin för nästa hyresgäst/ägare så att du kan känna dig lugn och avslappnad och fokusera på att komma till rätta i din nya bostad.

Städning av diskho

Flyttstädning – snabbt och enkelt

På CleanWork erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten. Genom att arbeta hårt ser vi till att tillgodose dina behov och önskemål.

Dags att lämna för ett nytt hem?

När det är dags att byta boende och skapa nya minnen i ett annat hem, står vår städtjänst redo att se till att din gamla bostad är ren och fräsch för de nästa ägarna eller hyresgästerna. Vi erbjuder en städlösning som passar just dina önskemål, med ett expertteam som specialiserat sig på allt från helhetsstädningar till mer specifika rengöringsuppgifter.

I en stad med djupa akademiska rötter och ett härligt folkliv, förstår vi att byta bostad från en till en annan öppnar dörren för att skapa nya minnen. Därför är vårt jobb att rengöra ditt tidigare hem så att det är redo att börja om på kula ett.

Spara tid med vår tjänst

Vårt arbete går ut på att frigöra tid för dig, genom att ta hand om ditt gamla hem. Att välja vår städtjänst innebär att du enkelt kan lämna din gamla bostad bakom dig. Vi ser till att varje rum i ditt gamla hem är noggrant rengjort, från kök till badrum, vardagsrum till sovrum, och lämnar varje yta ren och fräsch.

Så ta kontakt med oss för att prata om dina specifika behov och hur vi kan bidra till en smidig övergång till ditt nya hem. Med vår hjälp kan du lägga din energi på att njuta av de spännande möjligheterna som väntar, istället för att oroa dig över städningen. Vår service är till för att underlätta för dig genom flytten, och vi ser fram emot att säkerställa att din gamla bostad blir skinande ren för de nya ägarna eller hyresgästerna, så att du slipper.

Kostnadsfri offert inom 1 minut.

Boka en flyttstädningstjänst i Lund som du kan lita på, tveka inte att kontakta oss på CleanWork.

Vill du ansluta ditt städföretag?

På CleanWork har vi lång erfarenhet och har tillsammans med våra samarbetspartners utfört hundratals flyttstädningar för att lämna er bostad i bästa möjliga skick.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.