Vad ingår inte i en flyttstädning

När man tänker på flyttstädning, tänker de flesta på en noggrann rengöring av hela hemmet. Men det finns faktiskt vissa saker som inte ingår i en traditionell flyttstädning. Här är några av dessa:

Våttorkning av väggar och tak

Även om det kan verka som en bra idé att ge väggarna och taket en grundlig rengöring, kan våttorkning faktiskt skada ytskikten. Det är viktigt att vara försiktig så att man inte skadar sin inredning.

Braskamin

Att städa en braskamin kan vara ett stort arbete, och det rekommenderas att anlita en professionell sotare. De har expertkunskap om braskaminens funktion och delar, vilket säkerställer att den rengörs korrekt och säkert.

Vattenlås

Under en flyttstädning rengörs vattenlåset där man kommer åt, men demontering ingår inte. Om du behöver en mer grundlig rengöring av ditt vattenlås, rekommenderas det att anlita någon med VVS-utbildning. De har rätt kunskap och verktyg för att hantera alla komponenter.

Ytskikt som tillhör fasaden

Flyttstädning handlar om att rengöra insidan av ditt hem. Om du behöver rengöra utsidan av ditt hus, särskilt ytskikten som tillhör fasaden, är detta mer i linje med fasadtvätt.

Att veta vad som inte ingår i en flyttstädning är lika viktigt som att veta vad som ingår. Detta hjälper dig att förstå och sätta rätt förväntningar när du förbereder dig för en flytt.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.